Följ oss!

Besök oss på Facebook     linkedin-logo

Låter det intressant?

Kontakta oss gärna på det sätt du tycker är bekvämast.

Skicka mail
Eller ring 0706-360 162

 

God jul PDF Skriv ut Skicka sidan

 

Skarmavbild 2014-01-24 kl. 10.32.40

 

2013 har varit ett fantastiskt år på många sätt och vi vill tacka för alla de samarbeten som vi har haft förmånen att ha under 2013. Vi ser med stor förväntan fram emot 2014 då vi kan fortsätta att utveckla befintliga samarbeten och förhoppningsvis skapa nya.
God jul och gott nytt år
önskar
Eeva, Carita och Krister

Vår julklappsgåva går till Colombia


2013 har Extended DISC beslutat att stödja den skola vi hade förmånen att besöka under vårt besök i Colombia. La Institución Educativa Técnica de Pasacaballos bedriver en beundransvärd verksamhet som stödjer barnen till en värdig utbildning under mycket svåra och knappa förhållanden.

Stiftelsen Musik för Colombia har uppdraget att erbjuda anpassad musikalisk utbildning för tusentals barn och ungdomar med låg inkomst i Cartagena med omnejd. Genom denna utbildning får pojkar och flickor använda sina talanger för att bidra till omvandlingen av deras sociala och kulturella miljöer.

StSkarmavbild 2014-01-24 kl. 10.31.43iftelsens vision är att bli erkända för sociokulturell påverkan i Cartagena och Västindien i Colombia. Stiftelsen skapades i Cartagena år 2003, för att bekämpa fattigdom och våld, och det första projektet ägde rum i en förort som heter Nelson Mandela, som ligger vid den sydvästra området i Cartagena, dit nästan 9.000 familjer kommit för att lämna våldsamheterna på landsbygden. Se fler bilder från vårt besök, klicka här.

 

 

 

© 2018. Extended DISC Sverige