Följ oss!

Besök oss på Facebook     linkedin-logo

Låter det intressant?

Kontakta oss gärna på det sätt du tycker är bekvämast.

Skicka mail
Eller ring 0706-360 162

 

Tack för ett fantastiskt 2014 PDF Skriv ut Skicka sidan

Julbild med logga 2014

 

Ytterligare ett fantastiskt år har passerat och vi vill tacka för alla de samarbeten som vi har haft förmånen att ha under 2014.

God jul och gott nytt år önskar vi på Extended DISC

 

-------------------------------------------------------

Vår julklappsgåva går till Colombia

Skarmavbild 2014-12-23 kl. 13.05.46Även i år väljer Extended DISC Sverige att stödja den verksamhet som bedrivs i skolan vi hade förmånen att besöka under vårt besök i Colombia 2013. La Institución Educativa Técnica de Pasacaballos bedriver en beundransvärd verksamhet som stödjer barnen till en värdig utbildning under mycket svåra och knappa förhållanden.

Stiftelsen Musik för Colombia har uppdraget att erbjuda anpassad musikalisk utbildning för tusentals barn och ungdomar med låg inkomst i Cartagena med omnejd. Genom denna utbildning får pojkar och flickor använda sina talanger för att bidra till omvandlingen av deras sociala och kulturella miljöer.

Stiftelsens vision är att bli erkända för sociokulturell påverkan i Cartagena och i Colombia. Stiftelsen skapades i Cartagena år 2003, för att bekämpa fattigdom och våld, det första projektet ägde rum i en förort som heter Nelson Mandela, som ligger vid den sydvästra området i Cartagena, dit nästan 9.000 familjer kommit för att lämna våldsamheterna på landsbygden.

Se fler bilder från vårt besök, klicka här.

 

 

© 2018. Extended DISC Sverige