Samtliga konsulter på Extended DISC Consulting är certifierade coacher via ICC och certifierade användare eller trainers via Extended DISC och FinxS.

 

 logo ICC storLogo-R-color-PNG

FinxS 2017

  

Följ oss!

Besök oss på Facebook     linkedin-logo

Låter det intressant?

Kontakta oss gärna på det sätt du tycker är bekvämast.

Skicka mail
Eller ring 0706-360 162

 

Extended DISC Consulting PDF Skriv ut Skicka sidan

Extended DISC Consulting bedriver verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö. Förutom de konsulter/coacher som jobbar på Extended DISC Consulting har vi väl utvecklade samarbeten med ett stort antal partners med spetskompetens.

 

Vi har många års erfarenhet av coaching, handledning, ledarskap och utbildning, både i rollen som utbildningsbolag och som renodlade coacher med uppdrag för utveckling av individer, team och organisationer hos kunder. Extended DISC Consulting har under flera år certifierat Extended DISC användare och coacher.

 

dreamstime xs 68590961

 

Genom våra öppna utbildningar och företagsanpassade tjänster erbjuder vi individer, team och organisationer heltäckande proaktiva verktyg för att skapa den framtid och de resultat som uppdragsgivaren önskar. Samtidigt fokuserar vi på det moderna och goda ledarskapet där delaktighet är ett ledord.

 

På Extended DISC Consulting hjälper vi nyckelpersoner, chefer, team och organisationer att utvecklas och att skapa sin egen framgång genom att agera på framtiden istället för att reagera på historien. Genom att utveckla individen i att utvecklas äger individen sin egen framgång över tid.

 

Hos oss är du och din verksamhet i fokus! Genom våra företagsanpassade tjänster erbjuder vi dig och din organisation heltäckande och proaktiva verktyg för att skapa den framtid och de resultat som du önskar. Samtidigt fokuserar vi på det moderna och goda medarbetar-  och ledarskapet, där delaktighet är ett ledord.

 

Med Extended DISC Consulting får medarbetare, ledare, team och organisationer utvecklas och skapa sin egen framgång genom att agera på framtiden istället för att reagera på historien. Historien använder vi för analys och för att tillvarata erfarenheter. Genom att utveckla individen i att utvecklas äger individen sin egen framgång över tid.


Vår teoretiska plattform utgår från det coachande perspektivet där vi sätter dig i fokus för att du skall skapa de bästa förutsättningarna att nå dina och organisationens mål. Vi utgår från ICC:s och ICF:s etiska riktlinjer och standards. Det pedagogiska upplägget har fokus på att lära genom en blandning av teori, reflektion och praktisk erfarenhet. Dina och organisationens mål är i fokus.

 

Våra arbetsmetoder och pedagogik utvecklas i samspel med dig utifrån specifika och unika behov. Utmaningar och möjligheter hanteras i samspel, där vi uppmuntrar dig att själv söka svaren. Vi har fokus på att du ska lära genom en blandning av teori, reflektion och praktisk erfarenhet. Programmen är en process där dina mål är i fokus och vi utgår ifrån dina kärnvärderingar och din identitet. Genom tydliga verktyg ger vi dig möjlighet att pröva nya vägar till utveckling och respekterar den värdefulla delen av dina erfarenheter.

 

Extended DISC Consulting:s utvecklingsprogram bygger på en stark etisk grund, som skapar kraftfulla och varaktiga resultat åt organisationen och dig personligen. Programmen skall stödja dig att tydliggöra alla dina talanger samt använda dem på ett medvetet och effektivt sätt.

 

Övningarna har en betoning på att leda till varaktig och önskvärd förändring och utveckling som dessutom leder till konkret handling.

Samtliga Extended DISC Consulting:s utvecklingsprogram är anpassade för att lätt kunna implementeras i organisationers interna processer och utvecklingsprogram. Samtliga delar i programmen är anpassade för ett tätt samarbete med interna resurser i organisationen. Extended DISC Consulting:s ambition är att samtliga delar skall vara lättillgängliga och ägas av dig och din organisation. Detta för att all utveckling skall stanna kvar i organisationen över tid.